Reviews

Sandra heeft me snel en goed geholpen aan een passend arbeidscontract voor een nieuwe medewerker. Ook fijn: vooraf duidelijke afspraak over de prijs. Prettige samenwerking, aanrader!

- Marianne Sijberden | Perswinkel Communicatie

Als ondernemersplatform hebben wij Sandra bijzonder gewaardeerd in haar rol als juryvoorzitter rond de toekenning van BizAwards Altena, de jaarlijkse ondernemersprijzen in het Land van Heusden en Altena. Haar bijdrage was van grote waarde qua inzet, motivatie, accuratesse en heldere visie op ondernemerschap. De samenwerking was uiterst prettig.

- Cor Spek | Voorzitter Stichting B2B-platform Ondernemend Altena

Sandra werkt snel en accuraat. Ze denkt goed mee bij wat er allemaal geregeld moet worden. Ik ben erg tevreden over de manier waarop ze mij heeft bijgestaan met het juridische deel van mijn onderneming. Ze hield goed het overzicht waardoor ik wist waar ik aan toe was en mij volledig kon focussen op de start van mijn nieuwe uitdaging.

- Marieke la Verge | Eigenaar Beweegwereld

Een fijne samenwerking met duidelijke taal. Ze gaf informatie over onderwerpen waar ik nog niet aan had gedacht. Ook dacht ze verder dan alleen het juridische deel. Conflicten met personeel zijn niet alleen maar op te lossen door een juridische strijd. Sandra liet me de verschillende mogelijkheden goed zien en afwegen.

- Directeur MKB-bedrijf bouwbranche

Sandra heeft snel een goed beeld van je onderneming en adviseert eerlijk over welke juridische documenten nodig zijn. Het resultaat zijn menselijke documenten die voor jouw doelgroep makkelijk leesbaar en duidelijk zijn. Jij bent daardoor volledig transparant en dat voelt betrouwbaar voor je opdrachtgevers.

- Ellen Honings | Anders Leren Motiveren